Wrakverkoop

Euromex helpt je bij het verkopen van een wrak van één van je klanten.

Deze dienst bestaat erin dat je voor je klanten toegang krijgt tot een internationale veiling voor beschadigde wagens (die normaal enkel toegankelijk is voor professionele verkopers). Er nemen opkopers uit 17 EU-landen deel.

Bezorg ons dan alle gegevens van het te verkopen wrak, eventueel met al beschikbare foto's. Je kan daarvoor het onderstaand wrakformulier gebruiken. Of download de pdf-versie van dit formulier (zie hiernaast). Mail het vervolledigd formulier dan aan wrak@euromex.be
Let op ! Omdat er onvoldoende interesse is voor voertuigen ouder dan 6 jaar of voor voertuigen die te fel beschadigd zijn, vragen wij om dergelijke voertuigen niet aan te bieden. 

Wij werken hiervoor samen met een externe dienstverlener. Deze zal je rechtstreeks contacteren om de aanvraag te bevestigen. Ook de klant zal rechtstreeks gecontacteerd worden om praktische afspraken te maken. Er worden foto's van het wrak gemaakt om te publiceren op de website.

Veilingen starten altijd op vrijdag en lopen tot de volgende woensdag.

Je wordt -  samen met de klant - rechtstreeks op de hoogte gebracht van de nettoprijs van het aanbod. Dit is het bedrag dat de klant effectief zal ontvangen, na aftrek van de dossier-en veilingkosten en de kosten van de takeling en stalling in afwachting van de realisering van de verkoop. 
Het bod is 24 u geldig en geheel vrijblijvend. Als de klant het bod niet aanvaardt, worden er geen kosten aangerekend.

De hele procedure (van aanmelden wrak tot de ophaling door de koper) kan een drietal weken in beslag nemen.

Als de klant al via andere kanalen een bod kreeg (bijv. via informex), kan het wrak alsnog op de veiling gezet worden. Je zal dan wel rekening moeten houden met de geldigheidsdatum van het al verkregen bod.

Vragen? Stuur ons een bericht via wrak@euromex.be

Zo neen, waar bevinden deze zich?
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg png pdf doc docx.