Polisbeheer

Je kan onze dienst productie tijdens de kantooruren bereiken op het nummer 03 451 45 51 of via polisbeheer@euromex.be. Via dit e-mailadres kan je polissen laten opmaken of wijzigen. Je kan hier ook terecht bij vragen over het polisbeheer

Via Eureka kan je zelf standaardpolissen opmaken, opvragen, wijzigen en afdrukken. Je werkt daarbij met hetzelfde beveiligde opmaaksysteem als onze polisbeheerders. Dat is handig en snel: wachten op polisstukken is verleden tijd. Wat je opmaakt, stroomt onmiddellijk door. Je hebt het volledig zelf in de hand.
Via Eureka kan je ook offertes voor de standaardpolissen opmaken. Dat gebeurt op dezelfde manier als een polis. Daarna kan je met één klik de offerte omzetten in een polis, zonder gegevens opnieuw in te moeten geven. 

Werk je met BRIO (Portima), INSUSOFT (CRM), IRIS (Helix), PROMAK (Asyst), VERASS (Distributed Programs) of VIACRAS (Groep Viaene/Cras)? Dan kan je de polissen en bijaktes automatisch in deze beheerssoftware integreren. Integratie kan ook in andere, zelf ontwikkelde pakketten, op voorwaarde dat die bloc retours kunnen inlezen via het AS/2- het ASWEB- of een ander netwerk.

Het gebruik van Eureka kost niks. Integendeel, de prestaties worden vergoed. 
Eureka is toegankelijk waar en wanneer je maar wil: 24 op 24, 7 op 7, van op elke computer. 

Interesse? Vraag uw activering aan. Mail naar commercieel.secretariaat@euromex.be of bel 03 451 44 19 voor meer info.

Om je bij te staan in het gebruik van Eureka kan je tijdens de kantooruren beroep doen op onze helpdesk op telefoonnummer 03 451 44 56.

Naast de standaardproducten kunnen wij ook polissen op maat aanbieden.  Dit kan voor zeer specifieke risico’s zijn, voor een bepaalde bedrijfstak, een speciaal segment klanten in je portefeuille waarvoor je een oplossing in rechtsbijstand zoekt.  Dat kan bijvoorbeeld zijn voor pleziervaartuigen, VZW's, specifieke werknemers, speciale beroepen, ... Blijf er niet mee zitten, maar contacteer ons via polisbeheer@euromex.be op bel 03 451 45 51 voor meer info.